Publicada en

Cíclic és una empresa dedicada al lloguer de bicicletes.

Els nostres serveis estan destinats a empreses que es dediquin als serveis turístics, de lleure o d’hostaleria. També oferim bicicletes a empreses d’altres sectors no vinculats directament al turisme, que vulguin dotar als seus treballadors d’un mitjà sostenible per als desplaçaments interns.

El nostre parc de bicicletes està format per bicicletes de passeig, bicicletes BTT, bicicletes plegables i bicicletes elèctriques. D’aquesta manera cobrim totes les necessitats dels nostres clients.

La bicicleta és sinònim de salut, factor que va estretament lligat a l’exercici físic però també a la sensació de llibertat i de satisfacció que provoca el seu ús. Això també es tradueix en un augment de la vitalitat i del bon humor, elements clau per gaudir del temps lliure amb intensitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *